Trettiosjukvm

Saturday bliss.

april 2, 2016

Okategoriserat

image

Jag vaknade tidigt idag. Öppnade fönstret och satte på kaffemaskinen, kröp sedan ner mellan lakanen igen med tanken att jag inte behöver kliva upp på länge om jag inte vill. Och så slog det mig, Håkans nya låt släpptes ju inatt! Jag föll handlöst efter första lyssningen, och längtar om möjligt ännu mer till Ullevi i juni. Magiskt.

Det har varit en minst sagt hektisk vecka. Det var längesen jag varit så stressad faktiskt. Så när klockan slog helg var det dags att fira det. Jag tog en fin vän under armen och sladdade upp till en ny favorit- vinbaren Juan Font på Teatergatan. Där man alltid känner sig så välkommen och stämningen är lite utöver det vanliga. En charkbricka och en flaska vin senare och jag hade helt glömt bort att veckan varit det minsta hektisk… Som bortblåst!

I slutet av augusti var jag äntligen i mitt älskade Italien igen. Mitt hjärtas land. Och imorgon är det dags att återvända! Flyget lyfter mot Rom och en weekend med mina fina tjejer väntar runt hörnet! Jag längtar efter att sitta på någon härlig uteservering på kullerstensgator, dricka prosecco och äta tryffelpasta i timmar. Att bara få höra italienska och att väderprognosen visar 24 grader och sol är också något att längta efter. Sitter ni på något fint tips? Det mottages tacksamt! Hit me!

Nu ska jag ta tag i den här lördagen. Det blir packning, några fler koppar kaffe och kanske lite träning! Hur ser er lördag ut?


Ett svar till “Saturday bliss.”

  1. Martina skriver:

    Åååh va jag är avundsglad på dig. Härligt att få komma bort ett tag med en annan atmosfär och underbar mat och dryck. Hoppas ni alla får en underbar weekend resa.
    Själv skall man jobba men hade nog hellre smugit med er till Rom.

    Ha det gott
    (Hemmamedtiina)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *