Trettiosjukvm

Tävling: Vinn en brandsläckare!

april 18, 2016

Okategoriserat

I sambarbete med ICA Försäkring har jag fått den stora äran att ta fram en ny design på en brandsläckare. Jag tycker faktiskt själv att den blev riktigt fin, och om du tycker detsamma har du nu chansen att få en alldeles egen! Tanken när jag skulle ta fram en ny design var att jag ville ta fram någon som jag själv skulle kunna tänka mig att vilja ha framme, att det inte gör något att den syns helt enkelt! Vill du vara med och tävla? Lämna då en kommentar med hur du själv skulle designa din egna brandsläckare! Stort lycka till!

”Enligt statistik från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är köket den vanligaste startplatsen för bränder – och spisen är en vanlig brandorsak. Trots att tre av fyra känner till att de flesta bränderna startar i köket är det bara 16 procent som har en brandsläckare i köket (enligt undersökning av Novus på uppdrag av ICA). En brandsläckare i köket kan släcka mindre bränder och bidrar till att skapa ett tryggare kök.”

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD.

Detta inlägg är i samarbete med Ica Försäkring. Tävlingen pågår fram till 2016-04-25. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Beslutet av vinnaren går inte att överklaga.


11 svar till “Tävling: Vinn en brandsläckare!”

 1. Emelie skriver:

  Hej!

  Jag hade lätt designat en brandsläckare med färger och former som havet. Som är vackert och samtidigt symboliserar vatten, som i sin tur symboliserar något att använda vid brand!

 2. Anna skriver:

  Åh va fin! Jag hade gärna haft en brandsläckare med vit bakgrund och ett stort grönt monsterablad. Hade passat perfekt att ha hemma i köket. Tack för ett superfin blogg och ett inspirerande Instagramkonto!

 3. Annika skriver:

  Vilken fin tävling, jag vill gärna vara med i den! Eftersom jag bor i Dalarna skulle min brandsläckare omges av böljande gröna hagar med små röda hus med vita knutar i bakgrunden, omgivna av en vacker gärdesgård.

  Hoppas på tur!

  Kram Annika

 4. Sofi Fifi Karlsson skriver:

  Jag hade gjort min superfärgglad i frätrosa som grundfärg och med färgsplasher i gult och orange.

 5. Magdalena skriver:

  Vit bakgrund, ett stort grått regnmoln som avger en regnskur av blanka regndroppar. Eller kanske en praktfull fågel fenix som reser sig ur askan och sprider ut sina färgglada fjädrar mot vit bakgrund. Det fick bli två motiv, så man kan ha en i köket och en vid kakelugnen.

 6. Helena i Uppsala skriver:

  svart granit mot ljus bakgrund i köket

 7. Elin skriver:

  Jag älskar din design! Skulle gärna ha en sån i mitt hem, som du skriver, att ha något livsviktigt men som samtidigt gärna får vara en fin detalj i hemmet, är ju en riktig win/win.

  Jag skulle gjort en eller några olika men som är enfärgade i grön/grå eller blå/grå och kanske en smutsrosa och det speciella skulle vara att den har en matt finish och inte blank. Tror det skulle vara jätte snyggt!

 8. Mimmi skriver:

  Hej!
  En helvit släckare med Olle Eksells ”ögonkakao” som ”håller koll” här hemma i huset. Tack för en väldigt fin och inspirerande blogg.
  Mimmi

 9. Terese skriver:

  Snygg! Jag skulle valt något fint retro-mönster i stil med Stig Lindbergs ”berså” eller ”herbarium”. / Terese

 10. Helena skriver:

  Hej! Vem vann då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *