Trettiosjukvm

Artilleriet Studio.

maj 13, 2016

Göteborg, Inredning

johannabradford_artillerietstudio3
 
johannabradford_artillerietstudio5
 
johannabradford_artillerietstudio6
 
johannabradford_artillerietstudio16
 
untitled
 
Igår ställde Artilleriet till med stor fest! De firade 5år (Grattis!) och i samband med det öppnade de upp dörrarna till deras senaste projekt- Artilleriet Studio. I lokalerna ovanför Da Matteo och Grandpas på Magasinsgatan har de tidigare haft kontor men nu istället inrett det som en lägenhet, eller ja, snarare som en riktigt pampig och nyp-mig-i-armen-snygg våning. Jag, och många med mig, ville flytta in på direkten. Jag älskade allt från väggpanelerna och detaljerna i taket, till den mörka tonen i köket och alla fina möbler. Så genomgående snyggt allting, verkligen bra jobbat Artilleriet- ni tar det till en ny nivå!

Psst… på tal om köket så är just detta ritat av Christian som är en av grundarna, och snart kan man även köpa kök på Artilleriet! Hurra för det!

Festen var riktigt lyckad! Så lyckad att jag glömde fota våningen och har lånat dessa bilder av Johanna, hon var där innan festen och gick loss med kameran och vill ni se fler bilder tycker jag ni ska klicka er vidare hit! Jag hade fokus på alla härliga människor, ostronen och den fria baren (vilket känns av lite idag…). Det var så mycket folk och fest att det var kul att nu verkligen få se studion i bilder innan festen trillade in och lite skymde sikten… Det blev lite som en riktigt lyckad hemmafest. I världens snyggaste hem.

Magasinet A. Journal som ni kan se här ovan har de även tagit fram, där min vän Fanny Hansson tagit bilderna och jag skulle inte kunna bli mer stolt- duktiga du!

Tack Artilleriet och stort grattis igen!
 

Bilder: Johanna Bradford


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *