Trettiosjukvm

Black is the new black.

maj 5, 2016

Okategoriserat

 

 

Vilket väder det är i Göteborg nu! Äntligen! Och så mitt-i-veckan-ledigt på det, kan väl knappast bli bättre?

Jag har spenderat en massa tid på balkongen idag. Köpt med mig bulle och suttit i solen o fikat och hört grannarna greja runt omkring. Jag har satt upp spaljéer och varit på blomsteraffären där jag hade kunnat köpa med mig och fylla hela bilen full, herregud vad roligt det är! Och så fint det blev!

Men men, det var inte det jag skulle prata om! Ville bara visa min nya klocka från The Fifth Watches! Den sitter som en smäck runt min handled och jag gillar att det är just helsvart med ett matt armband till. Älskar verkligen klockor så det känns skoj med en ny, tack The Fifth Watches!

 
Detta inlägg är sponsrat av The Fifth Watches
 
Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Black is the new black.”

  1. Anna skriver:

    Hej,
    Var kommer det guldiga armbandet ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *