Trettiosjukvm

Café Öbergska.

maj 11, 2016

Mat & dryck, Resor & Utflykter


 

 

 

 

 
I helgen när solen strålande som mest skulle jag och en vän mötas upp på en lunch. Vi kände dock att ett kokande Göteborg inte lockade riktigt då förmodligen varenda uteservering skulle vara full… och då havsluften som alltid prioriteras lite mer tog vi istället bilen ut till Saltholmen, för att sedan hoppa på en av båtarna ut till Styrsö.

Då jag hade i bakhuvudet att Johanna tipsat om Café Öbergska nyligen styrde våra steg just dit! Jag åt den godaste makrillsalladen på deras uteplats, sedan strosade vi iväg och tog en glass vid havet och det kändes verkligen som högsommar! Fick en mysig känsla av Café Öbergska, med hembakat och god lunch och kan varmt rekommendera till er om ni är sugna på en liten utflykt.

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *