Trettiosjukvm

JOS.

maj 3, 2016

Göteborg, Mat & dryck


 

 

 

 
Det har hänt något med Göteborg senaste 2 åren. Det känns plötsligt som om det lagts en stor vikt vid att satsa på nya barer, restauranger och härliga fik- och jag älskar det!

Ett av de senaste nytillskotten är hälsocafét JOS, som ligger på Lilla Kyrkogatan 3 (precis vid Domkyrkan). Jag och min kollega stack dit för en sallad på en lunch förra veckan! Den var god och kändes fräsch och väldigt nyttig men ändå så saknade nog min kropp något mer… så vi sprang runt hörnet och köpte med oss lite choklad. Inte alls okej såklart, när vi precis suttit och varit så nyttiga, men men… så jobbar jag!

Snyggt och fräscht ställe, fast jag skulle nog önska liiite mer i min sallad. Kul med ännu mer nytt i stan!

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *