Trettiosjukvm

Life Lately.

maj 16, 2016

Okategoriserat


 
Tre veckor sen senaste ”Life Lately” och det var dags att summera livet igen! Eller ja… hur det sett ut på Instagram i alla fall.

”Jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än.” En textrad ur en Håkan- låt som jag gärna påminner mig själv om ibland. Att vi har det finaste framför oss är en kittlande tanke. // Jag blev fin hos frisören och längden på håret fick behållas, som ni kan se! Förevigades med en bild på Instagram, vilket inte riktigt tillhör vanligheterna att jag själv dyker upp på bild bland inredning och annat. // Jag har ju blivit med balkong efter flytten i höstas och nu äntligen är det säsong för att använda den. Och SOM jag använder den, skulle nästan kunna tänka mig flytta ut dit på heltid. Många koppar kaffe där blir det… // Älskar när man köpt älsklingsplagg som man blir glad över att plocka fram när det är säsong igen. Som den här kaftanen från Rodebjer som jag slog till på förra sommaren och som fick flytta upp från källaren nu, den kommer användas om och om igen i många år framöver. Buy less, choose well. // Sommaren kom på snabbvisit. Och OJ vad vi njöt. Första doppet i havet avklarat, 8e maj ska noteras i kalendern intill det kalla gradantalet 10. Kanske inte är badkruka trots allt? // Ostron & Bubbel. Artilleriet ställde till med 5års fest, som jag tidigare nämnt, och det firades storslaget. // I samband med firandet öppnade de upp Artilleriet Studio och släppte även magasinet A. Journal som vilar hemma på soffbordet nu. // På helgerna blir det pannkakor till frukost. Allt som oftast iallafall. // Det kliar i benen på mig och jag vill bara ut, få frisk luft och andas. Såhär såg det ut på kvällspromenaden jag tog igår innan det var dags för sista avsnittet av Springfloden (som för övrigt är ett hett tips!).

 
Ha en fin vecka nu!


2 svar till “Life Lately.”

  1. Frida skriver:

    Så härligt du ser ut att ha haft det! Hoppas du får en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *