Trettiosjukvm

Moodboard.

maj 31, 2016

Moodboard


 
Jag är på jakt efter en rund spegel att ha i hallen. Just nu har jag ingen där, och känner att jag saknar en! Det är just en rund jag har snöat in mig på, men kan inte riktigt hitta den mest klockrena. Denna är ifrån Hanna Wessmans hem och är superfin men den är i det största laget för mig… Sitter ni kanske på något tips om en fin rund spegel? Hit me!
 

 
Jag vill ha sena sommarnätter.

Precis så. Åh, det pirrar i hela kroppen på mig nu! Jag älskar verkligen att vakna upp till att solen lyser in genom mitt fönster, för att sedan känna den ljumma värmen på kvällarna då man inte vill gå in från balkongen och allra minst gå och lägga sig. Man måste ta vara på kvällarna och helgerna nu, inte bara leva för de veckors semester man har, utan njuta varje dag! Som igår, jag och en vän köpte med oss mat och susade ut till klipporna direkt efter jobbet och bara njöt av hur härligt allt kändes… mer sånt!
 

 
Om jag skulle renovera mitt badrum nu skulle jag vilja ha sådana här hexagon- plattor. Alltså kakelplattor med 6st hörn. Tycker det är så himla fint och tycker mig se att det kommer mer och mer nu.
 

 
Blev helt såld i den här klänningen! Känns som den ultimata sommmarklänningen som funkar när som helst till vad som helst. Hade inte min plånbok satt stopp då det är en Helmut Lang så hade jag slagit till direkt, men nu väntar den stora jakten på en liknande istället. Let the hunt begin…

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4


2 svar till “Moodboard.”

  1. Stella skriver:

    Tips ang. rund spegel: vänd dig till ett glasmästeri och beställ en spegel i den storlek du vill ha! De kan också tipsa dig om fästanordning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *