Trettiosjukvm

Wednesday 25th.

maj 25, 2016

Okategoriserat


 
Det är helt galet vad tiden går fort. Alldeles nyss var det början på Maj och sommaren kom och försvann lika fort. Nu väntar Juni runt hörnet och allt som hör till det. Hur blev det så egentligen?

Jag köpte vackra pioner förra veckan, som nu tyvärr tappat färgen och bladen redan (bilden är tagen när de var nyinflyttade hemma!). Jag älskar pioner, men jäklarns vad det svider i plånboken när man ska unna sig buketter hit och dit. Därför tycker jag man ska passa på nu och knycka syrener och vitsippor och allt annat fint som naturen har att erbjuda- gratis och nästan ännu mer vackert!

Annars då? Jag har snöat in mig på den här låten. Längtar efter lite semester. Tittat klart på första säsongen av serien Underground (tips tips!). Fått upp ögonen för golf och tycker det är skoj att man aldrig slutar lära sig nya saker. Får kli i hela kroppen av att se Kanye West hos Ellen, kan någon tala om för mig vad som hände egentligen? Och längtar efter nästa helg såklart, Håkan- scenen är din!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *