Trettiosjukvm

En kväll med Hellman´s.

juni 17, 2016

Okategoriserat

Hellmanns81
 
Hellmanns44
 

 

 
Hellmanns123
 
Hellmanns130
 
Hellmanns131
 
Hellmanns103
 
Tidigare i veckan bjöd Johanna Bradford och Change The Agency in till middag i samarbete med Hellman´s. Vi höll till i ett gammalt vackert hus mitt i centrala Göteborg och trots en något mörk himmel klarade vi oss med nöd och näppe innan det var dags att gå in och slå oss ner till bords.

Vi var ett litet härligt gäng tjejer, och jag hade lyckan att få tillbringa kvällen med bland annat Elin, Fanny, och Emma . Den röda tråden på middagen var ”grill” även när det kom till desserten och allt var supergott! Kvällen bara sprang förbi och jag gick hem med en fin känsla i magen. Uppskattas lite extra när det sker en vardag, finns det något bättre än mitt-i-veckan-lyx?

Tack för en bättre kväll!

Bilder: Alice Johnson (förutom nr 3 & 4!)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *