Trettiosjukvm

Med blommor i håret.

juni 26, 2016

Okategoriserat


 

 

 
Vilken magisk helg. Den kommer jag för alltid bära med mig. Midsommarafton, den roligaste högtiden vi har enligt mig, och så min födelsedag (30!) på samma helg.

Jag har plockat blommor och satt i en krans på huvudet. Sjungt lite för många gånger ”Han tog av sig sin kavaj…”. Dansat runt midsommarstången på Bohus Malmön. Skrattat så jag fått kramp. Träffat nya härliga människor. Blivit firad med hot shots, bubbel och en jäklans massa kramar. Sovit för lite. Dansat och skrikit mig hes till covers på Smögen. Varit lycklig över vädret, tänk att vi fick en midsommar med strålande sol ändå? Bara det är magiskt i sig.

 

  Så tacksam. Tack! Nu ska jag spara dessa minnen i hjärtat.


  4 svar till “Med blommor i håret.”

  1. Emma thun skriver:

   Hipp hipp hurra till dig!

  2. Johanna skriver:

   Söt topp/klänning. Vart kan man köpa den?

   Hälsningar

   Johanna

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *