Trettiosjukvm

Moodboard.

juni 20, 2016

Moodboard, Okategoriserat


 
Fastnade för det här köket när jag klickade runt inne på Pinterest. Tycker det var skönt att vila ögonen lite på något ”nytt”. Varken betong, trä eller mässing är något nytt men i den här stilen just har jag nog inte riktigt sett innan. Enkelt, avskalat, snyggt.
 

 
Jag vet inte om jag sagt det innan men just nu går tankarna kring att jag vill fixa lite i min hall. En spegel (ni vet den där runda jag är på jakt efter) ska upp och så en snygg byrå till det. Denna tycker jag är fin, från IKEA, och jag har har redan nattduksbord i samma serie. Frågan är dock om det kanske är tråkigt att ha ”samma” även i hallen? Vet ni någon annan fin?
 

 
Jag vill ha semester. Nu. Jag vill få sand att fastna mellan sidorna på mina böcker. Inse att jag glidit runt i samma slitna jeansshorts för 7e dagen i rad. Ta av mig klockan, lägga bort mobilen och glömma tiden. Äta jordgubbar till frukost. Sova länge och aldrig vilja gå och lägga mig. Nu!
 

 
Om ett par dagar lämnar jag tjugo-nånting-boxen och blir 30. Trettio. När hände det egentligen? Var jag inte 20 nyss? Jag har känt mig riktigt motstridig till det här med att fylla 30, det är ändå lite av en big deal. Jag har faktiskt knappt velat prata om det. Men det har trots allt vänt nu. Istället har jag känt mig så stolt över mig själv och vart jag faktiskt är idag, såhär vid 30-strecket. Vad jag lärt mig om mig själv och hur jag utvecklats. Lärt mig ännu mer om vad som är viktigt i livet. Insett att jag inte ska oroa mig så himla mycket, även fast jag är lite (mycket!) av en tänkare. Att våga stå för det jag tycker. Att veta vad jag vill och inte nöja mig med mindre än det. Att känna vissa saker och tycka att det är helt okej. Att inte ta någon skit. Att ha skoj! Att våga nya saker. Att några få riktigt fina vänner är mer värdefullt än många ytliga. Att relationer är det finaste som finns. Att alla har åsikter om allt men att man faktiskt inte behöver lyssna på det. Att allt inte är guld som glimmar. Att allting ordnar sig. Att skratt på riktigt förgyller och förlänger livet. Att ta tillvara på de små stunderna. Att nu är den bästa tiden. Att 30 inte är så jäkla pjåkigt ändå.

Live more, worry less. Så sant.
 

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4


8 svar till “Moodboard.”

 1. e skriver:

  Det är inte tråkigt med samma serie i olika rum – det är snyggt! Med möbler i samma formspråk i olika rum upplevs hemmet ännu mer genomtänkt och sammanhållet. Kör på den byrån med gott samvete!

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tack för input!:) nu visade det sig att den inte riktigt får plats så jag får tyvärr fortsätta leta, så synd! Tack för att du läser, ha en fin dag!

 2. Stella skriver:

  Grattis till födelsedagen. Och jag kan försäkra dig att det blir bara bättre! Tiden mellan 30 och 40 har varit mina allra bästa år! Så grattis till framtiden också.
  Stella i Italien

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tack så mycket! Hittills känns det helt okej faktiskt!:) Tack för att du läser Stella, kram!

 3. Så fin text, igen. Ville bara säga grattis (i förskott?). STOR kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *