Trettiosjukvm

On my wishlist.

juni 13, 2016

On my wishlist

Collage
 
Jag älskar små enkla smycken, och en favoritaffär där jag brukar hitta fina sådana är Other Stories. dessa örhängen är det senaste jag föll för- hur söta? // Önska var det ja. Så om jag hade haft tillräckligt med pengar och plats för det så hade jag gärna köpt hem denna fåtölj, Adar Loveseat, från Artilleriet. Men tills dess önskar jag bara. // Jag har länge velat ha den här krukan, ”Copenhagen”, från Bergs Potter. Det har dock bara funnits inne jättestor storlek på Artilleriet tidigare men nu äntligen finns den i strl 21, så frågan är om jag inte ska slå till? // För 4år sedan nu åkte jag och en av mina närmsta till New York, för att uppleva en av de bästa veckorna i mitt liv. Bland annat hann vi med att strosa runt i Brooklyn och underbara Williamsburg och passade då på att besöka Mast Brothers Chocolate. Härligaste stället, godaste chokladen och framförallt snyggaste förpackningarna. Och jag är en riktig sucker för snygga förpackningar. Nu säljs de här i Sverige! På Cosa Home Stories, tummen upp för det säger jag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *