Trettiosjukvm

Birger Jarlsgatan 107B.

juli 2, 2016

Drömhem, Inredning

image
 
image
 
image
 
image
 
image

 
Nu var det dags att tipsa om en fin lägenhet tycker jag!

Jag fastnade för den här tvåan på Birger Jarslgatan i Vasastan, Stockholm. Budgivningen pågår redan och senaste budet är en bit över fem miljoner, så vill du haffa den här pärlan på 57kvm får du agera snabbt som blixten! 5 miljoner and counting ändå, för en tvåa… men det är ju huvudstaden så man ska väl inte bli förvånad längre.

Hur som helst! Riktigt fin är den tycker jag. I allt från golvet, kakelugnen och höga golvlisterna. Och så självklart inredningen, varav en del jag själv har här hemma så inte så konstigt att jag föll som en fura! Men, det som fångade mitt intresse allra mest, är definitiv lösningen mellan sovrummet och badrummet. Hur snyggt med glaspartier där emellan? Och HUR fint är inte badrummet? Så fina materialval, gillar verkligen hur de mixat det varma i trät med det hårda och kalla i marmorn. Det sparas direkt bildbanken till framtida hem. Två tummar upp.

Bilder: Mäklarfirman Alexander White


Ett svar till “Birger Jarlsgatan 107B.”

  1. Ja, det är ju verkligen ett drömhem, så coolt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *