Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

En sommarvecka.

juli 14, 2016

Okategoriserat


 

 

 

 

 
Förra veckan hade jag lite semester, såhär såg det ut!

Åt räkmacka, andades in lite havsluft, åkte båt, drack kaffe i sängen, fikade, fikade igen, läste bok, gubbsov lite, var på loppis och fyndade för fullt, och bara tog det väldigt väldigt lugnt… Det var härligt. En liten investering.
 

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “En sommarvecka.”

  1. Emma thun skriver:

    …och fick se kanske världens sötaste katt också. Ingen dålig semester det ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *