Trettiosjukvm

Moodboard.

juli 15, 2016

Moodboard

image
 
Ska ni besöka mitt vackra Göteborg i sommar? Missa inte att strosa runt på mysiga Magasinsgatan, ta en kaffe på Da Matteo (bra solläge och härlig atmosfär), ät biffsallad på Hello Monkey, dofta på blommor på Floramor & Krukatös, kolla in nyheter på Acne Studios och sist men inte minst- ta er ett litet kik på Artilleriet Studio! Inspirationsbanken tankas på så fort ni kliver innanför dörren i den där lokalen.
 
image
 
Jag önskar vädret var med oss lite mer, så att jag kunde gå klädd i mina sommarkläder! När ska jag hinna använda alla fina kjolar och luftiga klänningar? Igår gnällde jag lite för mycket över vädret. Så mycket att Göteborg tog revansch och bjöd upp till dans, herregud vad stan visade sig från sin bästa sida. Det firades med pizza och kall cider på Bellora´s nya takterass Cielo. Kisande mot solen kunde man blicka ut över hela Avenyn och där och då kändes det som om alla kvällar var precis sådär fina. Som om regnet redan hade glömts bort.
 
image
 
Juli redan. Vad hände? Var det inte alldeles nyss vi sjöng till Håkan på Ullevi bland 70 000 personer? Den där kvällen som var startskottet för sommaren och det kändes som om den skulle vara oändlig. Fasen att det ska behöva gå så fort.
 
image
 
En bild från ett jobb jag och Fanny gjorde i våras. Vi skapade produktbilder i hennes fina studio i Sockerbruket. När jag nu, såhär ett par månader senare, såg bilderna från det jobbet igen började det genast klia i fingrarna på mig. Vill styla snart igen, helst redan igår!
 
image
 
Nu börjar nedräkningen. Snart lyfter flyget mot Portugal! Undra om firandet av vinsten fortfarande ekar kvar?

 

Samtliga bilder från min Pinterest.
Bilder: 1 // 2 // 3 // 4 // 5


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *