Trettiosjukvm

Rumslind.

juli 22, 2016

Hemma hos mig


 

 
Jag fick en Rumslind av några vänner när jag fyllde år. Den gör mig alldeles nervös. Jag har googlat som en tok på hur man ska sköta den och vad jag kunde få fram är att den ska stå ljust men inte i direkt solljus, och att den ska vara konstant fuktig men aldrig för blöt. Suck.

Jag flyttar runt den för fullt för att se i vilket vädersträck och i vilken plats i lägenhet den trivs som bäst. Och jag går och känner på jorden och ger en bedömning varje morgon. Börjar bli ett deltidsjobb att ta hand om alla mina växter, men ändå älskar jag det. Har ni tips tro?

Annars får jag helt enkelt fortsätta kämpa för att den ska tycka om mig. Wish me luck!
 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *