Trettiosjukvm

COSA Home Stories.

augusti 24, 2016

Inredning


 

 

 

 

 
En lördag alldeles nyligen tog jag bilen till Kungsbacka och gömde mig undan regnet inne på COSA Home Stories. Möttes av supertrevliga Anna som driver butiken och stannade en stund på en kaffe och liten inredningsboost.

Hon har så himla fina produkter och det är verkligen en mysig butik full med noga utvalda inredningsmöbler och detaljer. Jag blev kär i lite allt möjligt ska erkännas. Inne på COSA kan man hitta dels produkter du känner igen sedan tidigare men även produkter som Anna är ensam i Sverige om att ha tagit in till sin butik, vilket är roligt!

Jag tycker definitivt ni ska ta er en liten tur till COSA i Kungsbacka, om ni inte redan gjort det. Mycket fint!

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *