Trettiosjukvm

Hej hösten!

augusti 29, 2016

Moodboard

Det börjar närma sig nu va? Är det inte så? Den där hösten. Som kan vara så där jäkla mysig när den är som bäst. Så inte massa ösregn och grå himlar nu, deal? Bara mjuka tröjor, rödvin, skogspromenader och krispig luft.
 

 
Jag ska erkänna att jag börjat spåna på nyckelplagg jag vill köpa i höst. Jag tycker, och har alltid tyckt, att höstgarderoben är den absolut snyggaste. Så det är inte konstigt att jag brukar skriva en liten lista på ”saker jag vill köpa” såhär års. Och yes, jag älskar listor.

En av sakerna är en riktigt snygg skinnkjol. Att ha med svarta strumpbyxor, lite oversized tjock tröja och snygga höstskor eller sneakers. Sitter ni på tips så hit me!
 

 
Jag inbillar mig att jag ska laga extra mycket god mat i mitt kök. Till tonerna av någon skön playlist och med ett glas rött i handen. Inga konstigheter. Kanske ska balkongdörren få stå lite på glänt och ge lite frisk luft emellanåt.

Kommer väl sluta med att man står där och fryser halvt ihjäl och bränner löken. Men men!
 

 
För mig är hösten en mer nystart än vad nyår är. Jag vill alltid köpa en ny snygg kalender, lägga upp en massa härliga planer och ”ta tag i allt” igen. Hur ser det ut för dig? Har du något du vill styra upp?

Själv ska jag lägga ännu mer fokus på träningen har jag bestämt. Nya mål och nya tag, ser fram emot det!
 

 
Jag vill fylla lägenheten med vackra blommor. Som alltid, vid alla årstider. Vilka är era favoriter såhär års?

 
Det var allt för den här gången, ha en fin vecka nu!


2 svar till “Hej hösten!”

  1. Bianca skriver:

    JA JA JAAA! Känner så igen mig i allt! :) En snygg skinnkjol står överst på min önskelista just nu. Gärna en lite A-linjeformad. Kan du snälla dela med dig om du hittar några bra och fina?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *