Trettiosjukvm

Hemma hos Elin.

augusti 15, 2016

Inredning

imageZFXXAVV5
 
imageUY3U7MNO
 
imageX4ILY38D
 
Elin Lannsjö och hennes kille köpte ny lägenhet för ett tag sedan som de sedan satte tänderna i. Jag träffade både henne och hennes kille i våras då de var mitt uppe i renoveringen av den, och pratade lite om det då. Om tegelvägg och slipning av golv och hej och hå. All cred till alla som någonsin renoverar känner jag. Minns själv hur jobbigt det var att bara ta alla beslut och göra alla val.

Nu är det dock klart och de har flyttat in! Av det lilla man får se på hennes blogg (och här ovan) ser det magiskt ut, och jag kan bara se fram emot fler glimtar! Speciellt på den där tegelväggen de lyckats få fram. Snyggt jobbat hörrni!

 

Bilder: Elin Lannsjö


Ett svar till “Hemma hos Elin.”

  1. nordicprintstore skriver:

    Magiskt inspirerande! Blir absolut ”pin” på dessa tre bilder.. Riktigt snygga kontraster mellan ett avskalat modernt kök nästan helt utan handtag och den råa tegelväggen som bevarats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *