Trettiosjukvm

My kind of thursday.

augusti 13, 2016

Göteborg, Inredning


 
Kom hem från Portugal sent i onsdagskväll. Jag ska inte tråka ut er med en bildbomd där ifrån, det har ni säkert fått nog utav ni som följer mig på Instagram redan. Kan bara säga att det var första gången jag var i Algarvekusten och jag älskade det. Så himla vackra vyer, trevliga människor och god mat. Nu är det två få dagar kvar av semestern sen går vi tillbaka till rutiner och vardag igen, men hey, jag ska erkänna att jag faktiskt ser fram emot det. Nu lämnar jag semester och sommar bakom mig och tackar för fina dagar, den här sommaren får fem plus av mig, utan tvekan. Och i och med det, är det dags att väcka bloggen ur sin sommardvala nu.

Därför tänkte jag ni skulle få hänga med mig under min sväng på stan som jag tog i torsdags! I iver att få lite stadspuls igen. Håll i hatten!


 

 

 

 

 
Jag började på Magasinsgatan när jag tog mig en runda inne på Artilleriet Studio. Jag har konstigt nog inte varit där sedan deras jubileumsfest i våras, men nu så var det dags! Precis så fint som jag mindes det.

Pratade med en tjej som jobbade där som meddelade att planen är att ha öppet till slutet av oktober, så passa på nu innan det är försent om ni vill ta er ett kik.

Och just det. Har jag sagt att jag vill flytta in?
 

 
Sen var det dags att korsa ”innergården/torget” och traska in till Acne för att kolla in höstnyheter. Jag kraffsade bland mina favoritjeans och hittade två tvättar jag tycker om…
 

 
…och även denna snygga och enkla beiga tröja. Till smala svarta jeans och fina höstskor får den två tummar upp!

(Får man erkänna att man längtar efter höstkläder nu?)
 

 

 
Vägg i vägg, nästan, ligger Artilleriet the kitchen som jag också tog en repa inne på. Vinklar och vrår som ni redan sett så mycket av, men kan ändå inte låta bli. Fint, som attans.
 

 
Sen slank jag även in i den ”vanliga” affären. Mycket Artilleriet nu, men plötsligt är de ju överallt på Magasinsgatan, så vad ska man göra… Inte mig emot.
 

 
Ett stenkast bort ligger Blomrum som jag susade förbi. Är så glad att mina växter och blommor höll sig fina under sommaren och semestern, tackar mig själv för att jag fjäskade till mig blomvakt när jag var borta som tog hand om de, så tacksam för det!
 

 
Sist men inte minst var jag inne på Granit och handlade med mig en av deras nyheter. Återkommer om vad!

 
Det var min lilla runda det!


4 svar till “My kind of thursday.”

  1. Det ser härligt ut :D

  2. Amina skriver:

    Åh mina föräldrar har flyttat till Algarve så har varit där ganska mycket nu på senaste. Vad kul att du gillar det – känns som att det inte är så många som upptäckt det! Härligt med en runda i Göteborg, nästan (men bara nästan) så man blir lite ”nostalgisk” – har ju bott där 5,5 år men nu flyttat hem till Sthlm (och nu på måndag flyttar jag till Milano, herregud!)… Jaja, kram på dig :)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Ja jag tyckte verkligen om det, kommer bli fler resor dit!:) Åh så härligt med Milano, Italien ligger mig verkligen varmt om hjärtat! Njut av all god mat och härlig atmosfär för mig med:) Kul att du läser, ha en fin dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *