Trettiosjukvm

Prostens Pizza.

augusti 18, 2016

Mat & dryck, Resor & Utflykter


 

 

 

 

 
Jag besökte Prostens Pizza i Falkenberg två gånger denna sommar. Tog igen lite för att jag missade det helt förra sommaren. Prostens Pizza drivs av kocken Lisa Lemke och hennes man, och restaurangen ligger helt enkelt precis vid deras gamla prästgård där de också bor. Det är en mysig liten lada och uteplats, mitt bland ängar och fält. Det ska erkännas att jag nästan gav upp första gången jag skulle hitta det, för det är inte det enklaste där bland grusstigarna, men väl värt att leta lite!

Det är lite tricky att få bord, och vet inte hur de har öppet nu men om jag inte missminner mig så ska de även släppa några sittningar nu till hösten. Om ni sticker dit, så missa inte beställa deras löjromspizza.. to die for!

Så väldigt mysigt där, de kvällarna kommer jag bära med mig in i kalla november.

 
Psst, skäms lite för suddiga bilder, hoppas ok ändå!

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *