Trettiosjukvm

Falkenberg Strandbad.

september 27, 2016

Resor & Utflykter


 

 

 

 

 

När jag fyllde 30 fick jag i present av mina tjejer att åka till Falkenberg Strandbad, och för två helger sen vad det dags! Ingen av oss hade varit där tidigare så det var lite extra roligt. Efter en trerätters middags med bubbel och vin, svidade vi om till våra morgonrockar och tofflor och gick in till deras spa. Vi badade och bastade och hade det supermysigt, och när det blev kväll tyckte jag det var dags för alla att springa ut på bryggan och hoppa i havet. Sommarens sista dopp, magiskt.

Väldigt mysig liten vistelse, och det ligger verkligen så himla fint mitt på stranden i Falkenberg. Får hoppas på en visit snart igen.

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *