Trettiosjukvm

Farmers Market.

september 21, 2016

Resor & Utflykter


 

 

 

 

 

 

 
I fredags direkt efter jobbet hoppade jag och mina närmsta in i bilen och körde neråt i landet. Vårt mål var Falkenberg Strandbad och en massa mys (mer om det snart.) På vägen hem i lördags ville vi passa på att ta ett litet stopp så bilen styrde mot Strömma Farmlodge i Varberg för en liten kaffe. Till vår glada överraskning var det så Farmers Market, vilket blev en riktig bonus!

Vi strosade runt och kikade på bröd, ostar, must, blommor och en massa annat härligt! Sen satte vi oss i solen och fikade till sällskapet av live musik och sorlet av folk som bara njöt av den fina dagen. Marknaden pågick även på söndagen och var högst uppskattad av alla som var där! Så himla trevligt!

Jag fick med mig hem en liten Palettblad, man kan väl aldrig ha för mycket växter va?

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *