Trettiosjukvm

Instagramvänligt och suget efter kanelbulle.

september 27, 2016

Okategoriserat


 
Förra veckan, efter att ha landat hemma i Göteborg igen efter den korta men härliga vistelsen i Stockholm, kände jag hur det bubblade i hela mig av inspiration. Solen sken, klockan var inte ens eftermiddag, och jag kände mig mer kreativ än på länge.
 

 
En sån känsla får man väl ta vara på tänker jag? Riktigt dumt om man låter bli. Så jag brände iväg ett sms till Elin och strax därpå kom hon cyklande mot trevliga Kafé Magasinet där vi möttes upp. Jag parkerade min dator (som fungerar lite när den känner för det, högst irriterande) på det bordet som kändes mest Instagramvänligt. Hur sjuk är man då? Snälla säg att ni känner igen er.
 

 
Suget efter en god kanelbulle eller kardemummabulle var enormt, men det hade de inte något utav till min stora besvikelse. Hur är det möjligt? Fast det kanske bara är jag som är gammeldags.
 

 
Men när solen började stråla lite väl mycket där utanför flyttade vi genast. ”Hade jag inte tagit bilen nu skulle det bannemej få bli ett glas vitt”. Jag tror både jag och Elin levde kvar i Stockholm-ledighets-feelingen. Underbart ändå.

Där satt vi i alla fall. Mot en putsad stenfasad och skrev, mailade och redigerade bilder för fullt. Med solen på nästipparna och med en härlig känsla i kroppen. Då tänkte jag att jag alltid ville ha det sådär. Ge er allt. Att hinna det. Förbereda med inlägg och leta upp vackra bilder att dela med mig av. Jag noterade anteckningar på inlägg jag ville skriva och funderade på hur jag ska göra mitt bästa för att ge er det bästa.

Det finns så mycket jag vill dela med mig av nu!

 
Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Instagramvänligt och suget efter kanelbulle.”

 1. Elin skriver:

  Det var minsann en fin eftermiddag vi fick! Puss puss!

 2. Lina skriver:

  Om jag känner igen det där med att välja fotovänliga bord… Där ljuset faller bäst, snyggast bordsskiva osv… Man får bara hoppas att ens sällskap fattar och har tålamod. :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Haha åh ja TACK! Inte bara jag som är knäpp då.. :) Händer ju ibland att man driver sällskapet till vansinne.. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *