Trettiosjukvm

Life Lately.

september 16, 2016

Okategoriserat

image
 
Hur ser det ut egentligen, Life lately? Jo, jag har åkt på någon riktigt envis och vidrig förkylning, vilket gjorde att jag fick stanna hemma tidigare i veckan och plöjde då den här serien (hur är det möjligt att det kan regna så mkt, man vill ju aldrig åka till Seattle?). Jag är kluven mellan att älska sensommarvädret till att längta till hösten, ska man ta kvällsdopp eller handla en ny ulltröja? Känns högst oklart. Sen har jag blivit kär på nytt i mitt Göteborg. Staden är nästan som finast nu.

Men annars då? Jo, som ni kan se här ovan har ni hjälpt mig rösta fram vilka kökshandtag jag skulle välja och vi var rörande överens. Från Byggfabriken. // Rum för papper. Som att släppa in ett barn i en godisaffär // Får det lov att vara en kanebulle och kaffe i solen på Da Matteo, Magasinsgatan? Ja tack. // Presslunch med Rörstrand för en vecka sen, fint sätt att starta en helg på // Hey, I put some new shoes on! Nya vapendragare från Göteborgsbaserade (hurra för det!) Axel Arigato. De har snyggast sneakers både till dam och herr // Älskade Köpenhamn. Enough said. // Numera sladdar jag runt med en rosa ananas på magen, från Ganni // Min dator har efter 7år tackat för sig. Dags för ny! Mindre skoj för plånboken… // Räkor en fredag är alltid en vinnare. Alltid.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *