Trettiosjukvm

Stockholm med Nordsjö.

september 25, 2016

Inredning, Mat & dryck, Resor & Utflykter


 
I tisdags mötte jag upp fina Elin Lannsjö på flygplatsen, då det var dags för oss att hoppa på flyget till Stockholm! Väl framme möttes vi av sol och känslan att jag inte varit i huvudstaden på flera år slog mig, det var alldeles för längesen. Vi checkade in på nyöppnade Haymarket by Scandic vilket kändes extra kul då jag hört så mycket om det hotellet.
 

 

 

 
Man slås av inredningen i samma stund man kliver innanför hotellet. Det är allt på samma gång, och jag älskar det! Annanaslampor, detaljer i guld, vacker sammet, härliga stora växter, mörka färger och mycket färger. Detaljer överallt, var du än vänder din blick finns det nytt att se och upptäcka.
 

 

 
Inne på hotellet ligger det tre olika restauranger. Det finns amerikanska Pauls, hälsosamma Gretas och cocktailbaren Americain.
 

 

 
Efter att vi hade checkat in i vår härliga juniorsvit sprang vi ner på stan och letade upp ett bra lunchställe. Det landade i den berömda löjromspizzan på Taverna Brillo där jag kändisspanade för fullt. Kände mig lite som kusinen från landet, tydligt att jag borde åka till huvudstaden oftare.
 

 
Sen fick vi lite bråttom vi hann haffa en kaffe på vägen och susa igenom stan och kika lite innan det var dags att svida om på hotellet!
 

 
Vad som väntade var en liten föreläsning med Nordsjö där de presenterade 2017 års trendfärg- Denim drift. En mjukt blå nyans, ”den perfekt slitna jeansblå” som det uttrycktes så passande. En färg jag själv hade kunnat tänka här hemma! Sedan begav vi oss till Kägelbanan på Mosebacke där trendspaning med ELLE väntade. Mellan bubblet körde jag mig allt vad som gäller nu med skönhet, inredning och mode!
 

 

 

 
Efter det blev det ett stopp för ett glas på Riche innan jag stupade i säng.

Tusen tack Nordjsö och Change the agency för en härlig och väldigt inspirerande vistelse i Stockholm!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *