Trettiosjukvm

Atelier September.

oktober 3, 2016

Mat & dryck, Resor & Utflykter


 

 

 

 

 

 
Som utlovat– ett eget litet inlägg om Atelier September! Hit går man i Köpenhamn om man vill ha ett café med snygg inredning, härlig atmosfär och framförallt- riktigt riktigt goda avokadomackor. De där mackorna skulle jag vilja påstå är nästan det som de är mest kända för. Iallafall om man scrollar igenom bilder på Instagram som är fotade därifrån. Det tog sin lilla tid dock, då de onekligen inte bara hastades ihop, så om man har bråttom (som vi hade) är det inte att rekommendera att beställa just de där avokadomackorna. Men dock väl värd väntan.

Cafét Atelier September ligger på Gotherstrade 30 och i ett mysigt område, så jag kan verkligen rekommendera er att ta en liten promenad ifrån Ströget och hit!

Hoppas ni gillar det!
 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *