Trettiosjukvm

Baby it’s cold outside.

oktober 20, 2016

Okategoriserat


 
Jag tänder ljus överallt tidigt på dagen trots att det kanske inte är riktigt så mörkt än. Dricker kaffe med grädde (mjölken är slut och så även energin, så man tar vad man har), varvat med varmt vatten med honung, citron och ingefära. Plöjer en serie. Slumrar till. Har på mig pyjamas hela dagen och tittar ut på hösten där utanför. Det ser kallt men ändå härligt ut.

Jag hoppas antibiotikan biter snart för jag saknar min energi. Trött på den här skiten som flyttat in i kroppen. Så himla trist också att jag pga det missat dels bloggträffen som nya Manifest PR anordnade i tisdags, och så Skördefesten/middagen på Lilla spinneriet igår som Trendenser Frida dukat upp så fint till. Såg himla mysigt ut, önskar så att jag kunde vart med!

 

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Baby it’s cold outside.”

  1. Frida skriver:

    Hoppas att du kryat på dig. Du var saknad :)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Tack Frida! Inte helt frisk än men iaf på bättringsvägen!:) Hoppas ni hade det mysigt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *