Trettiosjukvm

Första veckan i oktober.

oktober 7, 2016

Okategoriserat


 
Vi tog en promenad på lunchen i solen. Jag köpte Salted Caramel Latte och dog lite. Farligt god, men det räckte med en liten. Det här med att fånga solstrålarna på lunchen är som ett litet lyckopiller.
 

 
Oktober har levererat hittills tycker jag. Kan inte vara lätt att glida in efter magiska September men tycker ändå det går förvånansvärt bra. Man märker att det är kyligare nu, speciellet på mornarna, men det gör inte så himla mycket. Hösten- jag gillar dig!
 

 
Vi tog en promenad genom stan efter jobbet för jag skulle kika på lite nya krämer på Åhlens. Blivit någon skönhets-produkts-junkie det senaste och pluggar AHA-syror och peelingar som en tok. Vet inte om det är 30års krisen som kickat in. Anyways, solen var dock framme lite för mycket för att jag skulle säga nej till ”Vi ska inte ta oss ett glas istället då?”. Så det gjorde vi. Jag bojkottade krämerna för en runda till supertrevliga Smörgåsbaren istället. Så lekande lätt beslut.
 
img_8359
 
Jag älskar resor. Det är verkligen något jag väljer att prioritera i livet, oavsett som de är små och nära eller stora och långt bort. Nu har jag precis bokat in två små weekends framöver, och det ska bli så himla roligt! Så mysigt att komma iväg lite ibland. Vart går er resa helst när ni ska bort över en weekend?
 

 
Tjocka tröjor och höstiga färger. Och så det där kaffet då som är min räddare, varje dag. Snyggaste garderoben är höstgarderoben i mitt tyckte.

Annars då? Vad har mer hänt i veckan? Jag har firat en 40åring. Lyssnat väldigt mycket på den här låten. Varit på hockey. Fått upp ögonen för denna serien efter att ha stretat emot tidigare. Gett även den här nya serien en chans men vet inte riktigt vad jag tyckte faktiskt, sjukt snygg men… konstig?

Det var allt! Ha en fin helg nu hörrni, jag ska inleda den på klassiskt Svenssonvis, med tacos!

Bilder: trettiosjukvm och från min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *