Trettiosjukvm

Gateau.

oktober 5, 2016

Göteborg, Mat & dryck


 

 

 

 

 
Brödbutiken Gateau som tidigare funnits runt om i Stockholm och Skåne har nu även precis slagit upp portarna i Göteborg. Med två nya butiker här i stan erbjuder de nu gott kaffe och stenungsbakat bröd i snyggt marmorklädda butiker. Jag kikade in alldeles nyligen och kom därifrån med en hel påse med massa gottiga saker, allt från müsli till deras nylanserade parfrym. Japp, ni läste rätt! I samband med deras nyöppningar har de även lanserat en parfym i begränsad upplaga- Eau de Gateau, som kort och gott doftar bröd. Helt galet men samtidigt så rolig idé tycker jag! Nu doftar det nybakat bröd i mitt kök lite titt som tätt, utan att jag lyft ett finger… Kanske inte som the real deal men ändå.

Gateau- Välkomna till Göteborg!

Detta inlägg är i samarbete med Gateau.

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Gateau.”

  1. Sofia skriver:

    Det ser ju väldigt mysigt ut, ska testas nästa gång jag är i Göteborg.
    Kram Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *