Trettiosjukvm

Höstens trend: Sammet!

oktober 18, 2016

Inredning


Höstens hetaste trend, oavsett om vi pratar mode eller inredning, är helt klart sammet! I alla dess former och färger.

Vill man ta sig an denna trend och om man är lite vågad och kanske känner sig lite extra ”Art deco”, så varför inte satsa på en sammetsfåtölj i någon härlig färg från Amelia Widells Melimeli? Denna fåtölj går under namnet Carla och finns i flertalet färger. Jag tycker den är superfin, även fast jag personligen faktiskt inte är helsåld på sammet, än! Men vem vet, det kanske växer på mig med tiden, jag kanske bara är lite svårflirtad?

Hur känner ni kring denna trend? Är det något ni vill anamma, eller kanske redan gjort, och i såfall i vilken form?


Ett svar till “Höstens trend: Sammet!”

  1. ida skriver:

    Hej! :)

    Jag tyckte din matta var så himla fin. Vart kommer den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *