Trettiosjukvm

Linnégatan 60.

oktober 16, 2016

Drömhem, Inredning

img_8596
 
img_8587
 
img_8588
 
img_8590
 
img_8591
 
img_8593
 
Finaste lägenheten som finne ute till salu just nu måste ju vara den här, på Linnégatan 60. Första tanken är att jag vill flytta in nu på en gång. Andra tanken är att jag vill göra om precis allt här hemma. Och tredje är- undra om allt är från Artilleriet? Ser nästan ut som när man kliver in i affären. Men inte mig emot.

Älskar färgerna, det mjuka och dova. Det rustika träbordet i köket passar så fint in där bland de ljusa luckorna och den vita marmorn. Jag fastnar för alla detaljer överallt, stilleben i fönstret, en trave block och böcker på skrivbordet och samlingen av favoriterna på ett mässingsfat i badrummet. Och så gillar jag avskärmningen med svarta fönsterpartier. Åh. Det känns verkligen som någon tänkt på allt när de inrett det här hemmet.

Låt mig flytta in!

 

Bilder: Entrance / Anders Bergstedt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *