Trettiosjukvm

Teaterkällaren.

oktober 28, 2016

Göteborg, Mat & dryck


 

 

 

 

 
För någon vecka sen skulle jag och Elin på ett event på Artilleriet Studio då de ville uppmärksamma att de tagit in parfymer från Göteborgsbaserade Agonist bland deras produkter. Men innan vi skulle dit möttes vi upp för lite mysigt häng och passade på att testa nya Teaterkällaren.

Sist jag var i dessa lokaler var det Supper som huserade där, så det var kul att se hur de gjort om det. Det är killarna bakom populära The Barn som står bakom Teaterkällaren, och köket andas svenskt och franskt. Det är något svåra lokaler, som ligger i källaren på Stora Teatern, men jag tycker de lyckats bra och jag fick en mysig och härlig känsla när vi var där. Dessvärre hann vi inte testa den riktiga menyn, utan endast barmenyn, så jag vågar inte uttala mig allt för mycket om maten. Men vinet och pizzan i baren fick tummen upp!

Det blir ett nytt besök snart igen.
 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *