Trettiosjukvm

Tigerkaka on a rainy sunday.

oktober 25, 2016

Hemma hos mig, Okategoriserat


 

 

 
Förra söndagen var det en riktig höstdag här i Göteborg. Det var grått och regnigt och löven föll utanför. Jag tände ljus överallt, spelade lugn musik, och så kom några vänner över på söndagsfika. Hur mysigt som helst, varför ses man inte så lite oftare?

Jag slängde ihop (bokstavligt talat, SÅ lätt!) en tigerkaka i ugnen i en gammal form som funnits med jag vet inte hur länge. Jag har inte bakat tigerkaka sen jag var liten då det var det enda jag kunde baka, så jag kände att det var dags!

Mer sånt nu i höst och vinter, fika i timmar bland vänner i någons kök, så härligt.
 
Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Tigerkaka on a rainy sunday.”

  1. Så mysigt det ser ut! Gillar ditt bord♡ Ha en fin torsdag! / Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *