Trettiosjukvm

Vintage Artilleriet.

oktober 13, 2016

Inredning

12682_113b36a825-7_augusti37606
 
Artilleriet har en egen kategori som går under namnet ”Vintage”. Namnet presenterar sig själv, och det är så kul att kika bland gamla vackra möbler ibland. Jag plockade ut mina favoriter!

Dessa Vintage Dark Bentwood Chairs älskade jag. Om man ändå hade ett större kök så man kunde blanda dessa med de svarta Thonet med rotting som redan finns där… Magi!
 
12680_f35e38626f-7_augusti37598
 
Jag har en gammal ljusrosa soffa som jag ärvt från farmor och farfar. Den står någonstans och väntar på att jag ska få plats med den, men den påminner faktiskt lite om den här, Vintage Napoleon Sofa. En vacker dag när jag har ett stort hus ska soffan få stå i hallen, det är bestämt sen länge. Visst var den här fin?
 
9398_6d3fc76e38-februari29335-kopiera
 
Jag hade gärna haft denna, Vintage Klapwood Table, i min hall. Längs med väggen, med en trave tidningar under och med vackra ljusstakar på. Hur fint? Tyvärr är jag på jakt efter en hallmöbel som också är lite praktisk, med lådor osv, men annars så hade denna varit en dröm!
 
Bilder: Artilleriet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *