Trettiosjukvm

En kväll med Kvänum.

november 24, 2016

Inredning


 

 

 

 

 
Förra veckan hade PR byrån Trendgruppen PR bjudit in till middag med Kvänum. Vi möttes upp ett härligt gäng bloggare i deras showroom vid Packhusplatsen och det var så mysigt att gå in och gömma sig undan regnet bland vackra kök och go mat.

Vid spisen stod duktiga och trevliga Lisa Lemke, och medan vi fick höra om Kvänums historia och blev presenterade för deras nya kök serverade Lisa en supergod höstig middag. Vi njöt av gulaschsoppa med älg till varmrätt, och en dessert gjord på äpple med en magisk kolasås till som jag sa till Lisa att jag mer än gärna kunde få i en egen soppskål… en önskedröm.

Väldigt trevliga och intressant samtal under middagen. Jag satt bredvid bl.a. Malin Persson och vi pratade om allt mellan hur stor påverkan sociala medier har idag till hennes bar hon drev i Rom i flera år som jag besökte snabbt i våras. Jag hade även Kvänums designchef vid mig och vi pratade om trender som kommit och gått, vilka länder som inspirerar mest och vad som aldrig går ur tiden när det kommer till kök.

En mycket trevlig kväll- tack tack!
 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *