Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Mirror mirror on the wall…

november 9, 2016

Hemma hos mig, Inredning


 

 
Jag har försökt få till bra bilder på min spegel men det var inte det lättaste insåg jag. Jag hoppas ni ser någorlunda ändå!

Var ju länge på jakt efter en fin rund spegel till min hall och det var tomt på väggen alldeles för länge… men nu äntligen hänger den här fina där! Den är från danska Aytm och man kan få tag på den hos COSA Home Stories. Den har svart ram och är lite ”tonad” i själva spegeln, älskar den! Nu fortsätter bara jakten på den perfekta byrån där också sen anser jag hallen vara klar! Men det är kul att leta också tills man blir helt nöjd, som ett litet projekt..
 
Detta inlägg är i samarbete med COSA.
 

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Mirror mirror on the wall…”

  1. Katja skriver:

    Tack för bra blogg. <3 kul med indredning.

    vill själv också ha en liten 1.5 rum med kök. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *