Trettiosjukvm

Robin Delselius.

november 22, 2016

Mat & dryck

img_9862
 
img_9860
 
img_9861
 
img_9863
 
Min fina vän Robin (som jag jobbade med i Karibien för 100år sedan, men det är en annan historia…) har precis slagit upp portarna till sitt nya och alldeles egna bageri, som passande nog går under namnet Robin Delselius.

Det ligger på Söder i Stockholm och hade öppningspremiär nu i helgen till Stockholmarnas förtjusning. Just nu önskar jag att jag bodde i huvudstaden för då hade jag sladdat dit på direkten! Om ni tycker namnet känns igen så är det inte så konstigt, Robin har tidigare varit verksam i familjedrivna ”Systrarna Delselius” och jag har själv varit där och ätit mjuk pepparkaka ute på Värmdö! Ett ställe som många känner till sen innan, och jag tycker det är så sjukt häftigt och härligt att Robin nu följt sina drömmar och valt att öppna upp något alldeles eget! Det är Mari Stringhielm som inrett stället och jag tycker verkligen hon lyckats, det är så himla fint allting!

Robin är riktigt duktig på det han gör och bageriet och cafét är verkligen fint, så alla ni som har vägarna förbi söder- gå hit!

All lycka till Robin, du har redan tagit Södermalm med storm!

 
Bilder: Mari Stringhielm


Ett svar till “Robin Delselius.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *