Trettiosjukvm

Sponsrat inlägg: Love Tag.

mars 7, 2017

Okategoriserat


 

 

 
Jag har länge tyckt om det danska smyckesmärket Jane Koenig och har tidigare halsband med hängen därifrån som jag fått dels i julklapp och dels i födelsedgspresent från nära och kära. Tycker det är fint med de tunna enkla smyckena som Jane Koenig har som dessutom är lätta att göra personliga med att mixa och matcha precis som man vill!

De smycken som finns i deras kollektion ”Love Tag” har plattor man kan välja med symbol, siffra eller bokstav, och gör att man kan designa det precis efter hur man själv vill att det ska se ut och efter vad som betyder något för en själv.

Jag har fått den fina möjligheten att göra ett samarbete med Jane Koenig vilket såklart känns väldigt roligt att göra då jag verkligen tycker om deras produkter. Här ovan ser ni senaste tillskotten i smyckesamlingen hemma, ett tunt armband med en bricka med ett hjärta på och så ett matchande halsband till. Passar till allt och sticker inte ut så mycket, precis som jag vill ha det! Och visst är deras askar fina? För en förpackningstokig som mig är det rena lyxen att få ställa in såhär fina askar i badrumsskåpet.

 

Detta inlägg är i samarbete med Jane Koenig.
 

Bilder: Trettiosjukvm


Ett svar till “Sponsrat inlägg: Love Tag.”

  1. Villa Grön skriver:

    Vilka fina! Går fortfarande och suktar efter ett med barnens initialer… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *