Trettiosjukvm

Vykort från Spanien.

juni 17, 2017

Resor & Utflykter


 
För er som följer mig på Instagram kommer det inte direkt som en nyhet att jag just nu befinner mig på semester i Spanien.


 

 
Livet är så lugnt och skönt här och vi njuter verkligen av varje stund. Inte så svårt visserligen. Det är långa dagar på stranden och många härliga salta dopp. Tänk att sommaren börjat nu, så underbart att vi är mitt i det, som man längtat…
 


 
Såhär såg jag ut häromkvällen när vi var inne i stan på middag. Så kul när vissa köp verkligen blir favoriter, som dessa sandaler och den vita kjolen som plockas fram och används sommar efter sommar. Buy less, choose well.


 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Vi bor i eget hus så det är så mysigt att komma hem efter en dag på stranden, ta ett dopp i poolen, grilla lite god mat på altanen och njuta av allt gott vi handlat hem. Något vi äter nästan dagligen är grillade räkor som marinerats i olivolja, vitlök, citron och en massa chili, mumma!

 
Det här med semester ändå. Magi.

 
Och just det- tack tack tack för alla fina ord efter förra inlägget! Blir så glad att ni finns kvar och vill fortsätta läsa och förhoppningsvis inspireras.
 
Nu blir det matlagning och en liten drink!

 

Bilder: Trettiosjukvm


Ett svar till “Vykort från Spanien.”

 1. Alex Hannu skriver:

  Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

  Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? :) Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

  Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här, Fanny!

  Tusen kramar,
  Alex Hannu, http://www.alexhannudesign.tictail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *