Trettiosjukvm

Whatever is good for the soul- do that.

juni 14, 2017

Uncategorized


 
Hej fina ni!

Jag har klurat och snurrat på tankarna ett tag nu. Att skriva eller inte. Och hur jag ska börja. På nytt.

För det blev att tiden bara gick utan att jag kikade in här. Jag har inte uppdaterat bloggen flitigt sedan i december. Utan att jag riktigt gjorde det valet att det skulle bli så. Det bara blev. Så vad säger man när man varit borta i sex månader? Jag säger ödmjukt hej, önskar så att ni finns kvar, och att vi gör det här på nytt. Igen. Och ännu bättre.
 
Trettiosjukvm handlar om inspiration, inredning, lite härliga tips om restauranger och andra pärlor i mitt hjärtas Göteborg, livsstil, resor och annat fint! Precis det där som jag själv letar efter och vill läsa om. Det har alltid varit så, och precis så ska det få fortsätta bli. Och jag har saknat det.

Så nu ska den här bloggen få bli överröst med tid och kärlek igen, och jag hoppas så innerligt att ni vill följa med längs vägen.

 
Whatever is good for the soul- do that!

 
Kram F.


10 svar till “Whatever is good for the soul- do that.”

 1. Fanny skriver:

  Men så fin klänning 😍😍 precis en sån jag har letat efter! Vart hittar jag den? ☺️

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tack ska du ha, verkligen en favorit i garderoben. Den kommer från Rodebjer och köpt för två år sedan så osäker på om den finns att få tag i nu tyvärr.. kram!

 2. Linn skriver:

  Hurra välkommen tillbaka!!

 3. Malin skriver:

  Hurra, välkommen tillbaka! Har verkligen saknat dina inlägg. :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tusen tack, det värmer! Jag har saknat den, så det känns härligt att vara igång igen, tack för att du läser! Kram

 4. Anna skriver:

  yes, vad glad jag blir! Kollat varje dag om nåt hänt. Vi är kvar och blir säkert fler. Älskar din blogg, mysig, smakfull och väldigt inspirerande. Yippeee!

 5. Matilda skriver:

  Hurra så härligt att du är tillbaka! Jag har saknat dina inspirerande inlägg :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Åh är det så! Vad härligt att höra, så glad jag blir! Tack för att du följer, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *