Trettiosjukvm

Tryffel, salta bad och vackra vyer.

juli 4, 2017

Resor & Utflykter


 
Vi sover lite för länge. Slås av hur vackert det är och kan inte låta bli att konstatera det för varandra gång på gång. Äter tryffel då det finns på varendaste meny här i Hvar. Jag fotar vart vi än är och allt blir bra för vart jag än vänder min lins är det som en tavla, vilket är tacksamt. Dagens stora fråga är alltid vart vi ska gå och äta på kvällen. Det myllrar av restauranger och i varenda liten smal gränd stoltserar det nya där den ena ser mysigare ut än den andra. Eller så ser alla lika mysiga ut när jag tänker efter, önskar vi hade fler kvällar att hinna utforska på. Vattnet är salt och vi kisar mot solen när vi tittar på varandra och frågar om vi inte ska hoppa i igen. Och igen. Det är kristallklart och så vackert att ingen bild någonsin kan fånga det.

Nu ropar han på mig här, dags att dricka kaffe och äta pannkakor med nutella. Semester ändå. Ett fint påhitt.

 
Bild: Trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *