Trettiosjukvm

Moodboard.

augusti 24, 2017

Moodboard

Vad snurrar i mina tankar just nu?
 
173173-416_a
 
Vi tog en liten sväng på stan i förrgår efter jobbet. Det börjar klia lite i fingrarna nu, och jag känner mig kluven gällande kläderna vädermässigt. Känns som om jag står med en fot i sommaren och en fot i hösten men är redo för att lyfta över båda fötterna till höstsidan. Någon mer än jag? Anyhow. Jag strosade inne på NK och provade mössor och föll för den här från Acne. Hur fin? Måste bli ett köp. Älskade färgen.
 
med40ee35cae7614205a98c726e06b9c7fc
 
Nu börjar mäklarsidorna väckas till liv igen. Det är samma varje år, det ekar tomt runt jul och mitt under sommaren och sen dundrar de in, alla nya objekt. Det här vardagsrummet hör till en lägenhet på Övre Husargatan och förmedlas av Alvhem. Så himla fin och härlig. Vilka originaldetaljer!
 
tumblr_omlzf31bv11qcpsl7o1_1280
 
Höstkläder var det ja. Älskar den där perioden i början på hösten, när man kan börja klä sig igen, med snygga tröjor och känna sig mer ”klädd” men innan det blir sådär kallt och grått. Jag vill åt den där härliga luften på morgonen, sitta invirad i filt men även bli lite varm på näsan och kinderna av höstsolen. Hur härligt? Jag inbillar mig att September kommer bli precis sådär magiskt. Och just det, såhär vill jag klä mig. Ni vet, när det är det där mellanläget mellan sensommar och grå höst. Perfekt.
 
img_3216
 
Ett litet Instagram tips. One to follow som det kallas- @aalexandradahlin
En härlig mix av fina kläder, Göteborg och små fina glimtar från vardagen.

 
Sist men inte minst, vad som får mig att skratta så jag nästan bryter ihop på spårvagnen just nu? Podcasten som Skäringer och Mannheimer har. De pratar om allt och ingenting, om vardagssaker, om jobbiga allvarliga ämnen, om livet. Och allt på ett sätt som får en att le lite, känna igen sig, och skratta högt rätt ut. Underbart! Precis vad som behövs ibland.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *