Trettiosjukvm

My Lingerie Closet.

augusti 2, 2017

Uncategorized


 

 

 

REKLAM.

Tävlingsdags! Just nu har jag en tävling på Instagram i samarbete med My Lingerie Closet. De har superfina underkläder från märken som Stella McCartney, Elle Mcpherson, Hanky Panky etc. Jag tycker alltid det känns lite lyxigt när jag unnar mig nya underkläder och tycker man borde göra det lite oftare. Det är man värd, att känna få känna sig lite extra fin!

De har redan underkläder till nedsatt pris men just nu får ni 15% rabatt augusti ut om ni anger rabattkoden fanny15, happy shopping! Och just det, tävling också! På min Instagram ( @trettiosjukvm ) pågår tävlingen som går ut på att följa @mylingeriecloset och @trettiosjukvm, lämna en kommentar på min tävlingsbild och sedan dras 3 vinnare som vinner presentkort på 500kr vardera. Men, all info finns på Instagram så in och var med tycker jag!

Ha en fin dag!


Detta inlägg är i samarbete med My Lingerie Closet

 

Bilder: trettiosjukvm

TÄVLINGEN AVSLUTAD


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *