Trettiosjukvm

Paper Town.

september 28, 2017

Inredning, Stylingjobb


 

 

 

 

 

Paper Town är ett nystartat företaget som slog upp sina portar för sin webbshop nu i måndags- Grattis till det! De säljer posters och prints i form av fotomotiv, textmotiv och handmålade motiv.

Ett enkelt sätt att förändra hemma, som faktiskt gör stor skillnad, är att tänka nytt kring just inredningsdetaljerna. Det kan räcka med att hänga upp tex en ny poster med ett motiv eller en färg som förändrar och lyfter upp rummet. Så himla enkelt, och roligt!

Jag fick nöjet att kika in Paper Town innan de hade öppnat och fick välja ut tre favoriter, som ni kan ser här ovan. Paper Town är ett företag som är baserat i Kungsbacka, vilket jag tycker är väldigt roligt då det känns ganska så nära. Nystartade företag som drivs an unga människor, speciellt i Göteborg och med omnejd, gör mig alltid lite extra glad. De har även på sin hemsida att man kan få tips om tavelväggar vilket känns väldigt bra och smart, då jag vet att det är så många (inklusive mig själv emellanåt) som tycker att just tavelväggar kan vara lite kluriga att få till.

 
Är ni sugna på lite nya posters hemma kan jag nu också glädja er med att ni just nu får öppningserbjudande på 30% rabatt veckan ut, alltså fram till söndag 1/10, om ni använder er utav rabattkoden 30FANNY. Happy shopping!

 
DETTA INLÄGG ÄR I SAMARBETE MED PAPER TOWN.

 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *