Trettiosjukvm

Save the ocean.

september 26, 2017

Okategoriserat


 
Välgörenhetsorganisationen The Perfect World Foundation hade sin årliga gala för ca två veckor sedan, och jag hade det stora nöjet att bli bjuden på denna fina kväll. De har en gala varje år, och vid varje gala fokuserar de på ett visst tema, just iår var det- Save the ocean!

Deras mål var att lyfta fram hur vårt beteende påverkar miljön, att vi skulle få upp ögonen till den dramatiska förändring som sker världen över. Vi fick se på bilder och i filmer hur vår hantering av plast påverkar djuren och det satte sig verkligen i hjärtat. Det finns så små förändringar vi kan göra som faktiskt gör skillnad.
 

 

 
Galan smygstartade redan vid lunch för några av oss då vi hade lyxen att ha Skönhetsfabriken för oss själva, som en härlig uppladdning. Vi fick supergod vegetarisk lunch, fika, en skön massage, och så blev vi ompysslade med att bli fina i håret och sminkade. Kändes så lyxigt och härligt att få bli så omhändertagen i flera timmar.
 

 

 
Vi var ett härlig gäng som umgicks hela dagen och kvällen och det är så roligt att träffa nya människor tycker jag. Vi hade verkligen en rolig dag och en givande kväll! Och jag är säker på att galan berörde oss alla som var där.
 

 
Martin Stenmarck var konferencier som drog igång showen och underhöll hela middagen igenom. Som sällskap fick han bla La Gayla Frazier, Uno Svenningson och Charlotte Perelli. Det var inspirerande tal, auktion på vackra tavlor och skulpturer, och det som nästan satte sig mest hos mig var när Ola Skinnarmo visade en video som verkligen berörde, med bilder som visade hur mycket vår miljö har förändrats senaste åren.
 

 
Jag fick låna en vacker klänning från fantastiska Zetterberg Couture, som jag hade varit och provat ut i deras butik dagen innan. Kände mig så fin! Har ni inte besökt deras butik och kikat in deras klänningar tidigare så kan jag varmt rekommendera er, supergulliga är de som jobbar där också.

Tack för en minnesrik gala som satte sig i hjärtat!

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *