Trettiosjukvm

Lunch @ Bellora.

oktober 4, 2017

Göteborg, Mat & dryck


 

 

 

 

 

 
I fredags gick jag och en kollega till en utav mina favoritrestauranger i Göteborg, nämligen Bellora. De har gjort en liten uppdatering på sin lunch så nu ingår det även en antipasti buffé, med oliver, blandat kallskuret, tomater, burrata och annat gott! Det tyckte jag verkligen om, speciellt om man har lite extra tid så man hinner sitta och njuta länge av det. Sedan beställde vi in varsin saffransrisotto med lammlägg som vi båda gav två tummar upp till. (Psst, ta deras pizza om ni ska unna er lite extra, så god!)

På det blev det kaffe och en choklad canneloni. För en sån som mig som är svag för det italienska köket kunde jag inte bli mer nöjd. Tack Bellora för en extra mysig fredagslunch!
 

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Lunch @ Bellora.”

 1. Hotel bellora skriver:

  Tack för besöket, vad härligt att du gillar det vi gör!
  Ses snart igen!
  Kram från vännerna på Bellora

 2. men ÅHHHH vad bra tips! jag BOR i Götet och har missat denna haha jag och en vän leta ställe äta på i veckan så detta blir det TACK som f för grymt tips:)

  Jultrender idag på bloggen:)

  Ha en kanonvecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *