Trettiosjukvm

Min drömkalender.

oktober 8, 2017

Okategoriserat


 

 

 
För ett par dagar sen fick jag hämta ut ett paket från Sporrong Form, som innehöll det jag gillar allra mest- vackra anteckningsblock, och den finaste kalendern jag sett, Drömkalendern.

Drömkalendern är uppbyggd så att du kan starta den vilken dag på året du vill, och tanken är att du ska jobba med dig själv längs vägen, ställa frågor till dig själv som får dig att reflektera, utvecklas och drömma. Jag älskar tanken! Som ni förstår är det alltså inte vilken kalender som helst, och jag blev så ivrig över den att jag började använda den på direkten.

Den och alla anteckningsblock är så fint illustrerade och gjorda i vackra färger, så de får alla ligga framme nu i en liten hög på mitt nattduksbord för att alltid ha det nära till hands.

 
And suddendly you just know. It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.

 
Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *