Trettiosjukvm

On my mind.

oktober 28, 2017

Inredning, Moodboard

collage

 

Poster kan man aldrig ha för många utav. Hade jag inte redan köpt vår Bisou- poster så hade jag slagit till på en Big Love poster, hur fin?! // Det börjar bli dags att satsa på några nya lakan och jag tycker Abigail från Ellos är så himla fina. I vackert tvättat lin hade de passat perfekt hemma hos oss, och jag tycker det är så roligt att ha ett par olika lakan att byta lite emellan beroende på vad man vill ha för färger just då. // Jag hittade dessa sneakers från Adidas samarbete med Pharell Williams när vi var i Budapest i September. Så sjukt sköna och en så härlig färgklick på sulan! Hade det varit vår istället för höst hade jag slagit till på direkten. // Ni vet hur det är. När man köpt något nytt och ska flytta så plötsligt känns det som om man ”behöver” en massa nytt. Som nytt porslin till exempel! Dessa Lilien porslin hade jag gärna dukat upp med till kommande middagar. //


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *